Coaching

Coaching

Hvorfor skal man overhovedet overveje Coaching?

Der er mange grunde til at overveje coaching. For nogle kan det handle om at blive en skarpere leder, for andre kan det handle om at skabe mere balance i et hektisk arbejds- og familieliv og for nogle helt tredje kan dreje sig om at styrke selvtilliden.

Kort sagt så er der rigtig mange årsager til, at du kan benytte dig af en dygtig coach. Lad være med at vælge den første du støder på. Vælg din coach med omhu. Betegnelsen coach er nemlig ikke beskyttet, og det vil sige, at enhver i princippet kan kalde sig coach. Derfor har jeg også gjort mig umage med, at fortælle dig, hvad jeg arbejder med, og hvad jeg kan. På den måde har du en mulighed for at få et overblik over, hvad jeg kan gøre for dig.

Hvordan fungerer det?

Jeg kører udelukkende skræddersyede forløb, hvor vi efter en indledende samtale bliver enige om, hvad du har brug for. Du skal ikke købe en pakke eller på forhånd tegne dig op for mere end du har brug for.  Coaching er nemlig individuelt. Nogle har brug for 10 samtaler mens andre kan have brug for blot 2-3 samtaler.

En typisk samtale varer minimum 2 timer. Når du køber en session hos mig får du minimum 2 timer. 1 time er sjældent nok, og 2 timer rammer i langt de fleste tilfælde et meget passende niveau, hvor der skabes rigtig gode betingelser for fremgang.

Hvad koster det?

En session hos mig koster 1.080 kr. inkl moms.

Hvad får du?

  • Min. 2 timers session
  • Test af din persontype samt forklaring af dine mønstre
  • Plan efter behov

Foredrag

Min historie, Motivation og Personlig udvikling

Jeg har holdt foredrag om lidt af hvert. Lige fra digital afhængighed i samarbejde med Telenor Danmark, Personlig Udvikling med Djøf og Netværk i samarbejde med Stud.Jur.

Det gennemgående tema i mine foredrag er personlig udvikling, som er et meget populært emne netop nu. Krydret med min egen historie holder jeg foredrag om, hvordan man finder mentale strategier, der giver mere positivitet, målrettethed og motivation.

 

Vil du booke mig til et foredrag til din virksomhed eller forening?

Send mig gerne en mail på info@nikolajboffy.com eller giv et uforpligtende kald på 22255858.