Foredrag

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis i har nogle specifikke ønsker til jeres virksomhed, skole eller forening. Sammen kan vi skræddersy et oplæg eller foredrag, der passer til jeres behov.

 

Fra børnehjem og reality til en karriere med ledelse og egen virksomhed:

Dette foredrag er min egen og meget ærlige historie om hvordan en opvækst præget af alkohol, børnehjem og mobning har ført til en karriere med ledelse, uddannelse og nu egen virksomhed.

Jeg fortæller, hvad det har betydet at deltage i reality programmet “for lækker til love”, og hvad det har betydet for min karriere og min personlige udvikling.

Det er en ærlig og meget autentisk skildring af mine personlige kampe og inspiration til, hvordan man kæmper mod alle odds og bevarer glæden og lysten at opnå det bedste i livet.

Motivation, Selvdisciplin og personlig udvikling:

Motivation og Selvdisciplin er nogleaf de vigtigste egenskaber for et succesfuldt liv. Motivation giver dig brændstof til at holde systemet kørende, og selvdisciplin sikrer, at du får tingene gjort, og at du når dine mål.

Hvordan får man mere motivation, hvad kendetegner god selvdisciplin og hvordan styrker man sin personlige udvikling? Dette er nogle af de spørgsmål, som mit foredrag giver svar på.

Kan du logge af?  – Bliv bedre venner med din smartphone:

Digital afhængighed er et stigende problem, og udover de negative konsekvenser der er for den enkelte bruger, så er det også et stort problem for mange danske virksomheder. Lavere effektivitet, dårlige koncentrationsevne og et dårligere arbejdsmiljø er blot nogle af de ulemper som digital afhængighed fører med sig.

Mit foredrag stiller skarpt på de risici som brugen af digitale produkter som smartphones kan medføre, når de bruges ubevidst og jeg inspirerer samtidig til en bedre hverdag med de digitale produkter.
Foredraget er særligt velegnet til de skoler/uddannelsesinstitutioner, der ønsker at styrke elevernes muligheder for en bedre karakter gennem en bedre koncentrationsevne og en styrkelse af deres bevidsthed omkring brugen af digitale tjenester og sociale medier.

Derudover henvender foredraget sig også i høj grad til de virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere inspiration til at få et bedre forhold til deres smartphones for på den måde at sikre bedre trivsel og en højere effektivitet.

Digital afhængighed rammer stor set alle med en smartphone, og aldrig har det været vigtigere at tage dialogen om, hvad for meget tid på de digitale medier gør ved os. Billedet her er fra mit foredrag om digital afhængighed i samarbejde med Telenor Danmark i deres ny åbnede flagship butik i Aalborg.

Selvdisciplin og personlig udvikling var emnerne, da jeg talte til studerende fra Aalborg Universitet i samarbejde med DJØF Nord. En aften hvor deltagerne selv fik lov til at prøve kræfter med mit eget værktøj til personlig udvikling.