Min erfaring og viden

Et liv med personlig udvikling og ledelse

Min egen drivkraft og motivation kommer fra et brændende ønske om at se andre mennesker udvikle sig.

I mere end 15 år har jeg arbejdet med ledelse og motivation. Interessen for personlig udvikling og særligt coaching kom tidligt i min karriere. En kombination af min egen evne til se mentale strategier som en udvej i svære perioder  samt bekendtskabet med flere dygtige ledere og coaches førte mig til, at jeg i 2017 stiftede min egen virksomhed med fokus på personlig udvikling, coaching og foredrag.

I dag kører jeg min virksomhed sideløbende med, at jeg arbejder som leder indenfor den finansielle sektor.

Igennem min karriere har jeg haft mere end 200 forskellige medarbejdere og ledere i direkte reference.

Derudover har jeg oplært og trænet et tilsvarende antal personer i ledelse, salg/service og kommunikation. De mange år med at arbejde med menneskers udvikling betyder, at jeg i dag ser mig selv som en allround coach.

Der er ingen tvivl om, at jeg har en spids kompetence inden for det at sætte og opnå mål, men er der én ting jeg har lært, så er det, at det kræver balance i sit liv for at kunne nå sine mål.

Før du kan nå de mål, der virkelig betyder noget for dig, så skal du have balance i dit liv og frigøre tanke- og handlekraft til at gøre de ting du brænder for. Det er præcis der, hvor jeg kommer ind i billedet.

Masser af erfaring fra praksis kombineret med teoretisk uddannelse

Jeg har i perioden 2014-2017 gennemført en diplom i ledelse (bachelorniveau i ledelse). Derudover er jeg uddannet som NLP practioner coach, og jeg har sideløbende taget uddannelser i bl.a. persontype værktøjet Enneagrammet gennem NLP Aalborg.

Jeg har i mange år brugt ledelsesbaseret coaching som et af mine foretrukne værktøjer, og gang på gang har jeg oplevet den kæmpe forskel som god og grunding coaching kan gøre for andre mennesker.

 

Født i København – Opvokset i Nordjylland

Hvad skulle der nu være så specielt ved at være født i København og vokse op i Nordjylland? Jo, ser du – det er en stor del af min historie, og begivenhederne i min barndom samt opvæksten alene med min mor har i den grad været med til at præge min passion for ønsket om at se andre lykkes.

Mine private erfaringer og min historie er bl.a. indholdet i mine foredrag, og jeg deler gerne af egen erfaring, når jeg coacher. Jeg tror nemlig på, at vi mennesker opnår mest hos hinanden, når vi kan se igennem det andet menneske, når der er gensidig tillid, og når der er en ægte og oprigtig interesse.

Det er mit mål gennem min coaching, mine foredrag og mit liv i det hele taget at møde mennesker med respekt, forståelse og en oprigtig interesse. Når vi søger at forstå andre, så åbner der sig en lang række døre – ofte for begge parter. Som den gode James Allen skrev:

“De der søger skal finde. For dem der banker på, vil døren blive åbnet”.