Et liv med personlig udvikling og ledelse

Min egen drivkraft og motivation kommer fra et brændende ønske om at se andre mennesker udvikle sig og opnå deres mål.

Igennem 12 år har jeg arbejdet med ledelse og motivation. Samtidig har jeg været meget optaget af personlig udvikling og coaching. Igennem min karriere har jeg haft mere end 200 medarbejdere og ledere i direkte reference. Derudover har jeg oplært og trænet et tilsvarende antal personer i ledelse, salg/service og kommunikation.

Masser af erfaring fra praksis og teoretisk uddannelse

Jeg har i perioden 2014-2017 gennemført en diplom i ledelse (bachelor i ledelse). Derudover er jeg uddannet som NLP practioner coach, og jeg har sideløbende taget kurser i bl.a. persontype værktøjet Enneagrammet.

Mine 12 års erfaring som leder og store passion for personlig udvikling og coaching blev startskuddet til, at jeg i 2017 valgte at starte op som selvstændig.

I dag er jeg ansat som leder i en af Danmarks største virksomheder, hvor jeg arbejder med det, der motiverer mig mest – nemlig personaleledelse.

Jeg har i mange år brugt ledelsesbaseret coaching som et af mine foretrukne værktøjer, og jeg har gentagende gange oplevet den kæmpe forskel god coaching kan gøre for andre mennesker. I dag arbejder jeg benhårdt for at udvikle andre gennem coaching, motivation og selvledelse.

Min egen personlige udvikling har båret præg af en lang karriere med ledelse. Derudover har jeg gennem min egen til tider barske opvækst været nødt til at arbejde meget med mig selv og træne mig i at se verden i et positivt lys.

Har du lyst til at vide mere?

Hvis du har lyst til at læse mere om mig, så kan du læse min historie på justacollab.com. Her har iværksætterne Thomas og Emil skrevet en artikel om min historie.

Klik på linket nedenunder for at læse artiklen.