Privat coaching

Hvad skal der til for, at du tager ansvar for din udvikling?

Coaching er for alle, og i bund og grund handler coaching om at styrke din personlige udvikling.
At lære nyt og udvikle sig selv er noget af det mest effektive man kan gøre for at styrke sin selvtillid og nå sine mål.

Jeg hjælper dig med at sætte fokus på dine styrker, og samtidig lægger vi sammen en strategi for, hvordan du undgår at sætte begrænsninger for dig selv. Jeg har i mine år som leder også udviklet et stort kendskab til videreuddannelse og jobmuligheder, og du får derfor også karriererådgivning med ganske gratis, hvis du ønsker dette.

Passionen og ægte interesse driver værket!

Jeg har et helt oprigtigt ønske om at udvikle mennesker, og det betyder, at jeg er meget passioneret omkring at se andre mennesker lykkes og udvikle sig.

Coaching er løsningen for dig, der sidder fast i din personlige udvikling, dig der vil videre i din karriere eller for dig, der vil være bedre til at tackle stress, dårligt selvværd eller ubalance.

Du har sikkert en masse spørgsmål, så lad os tage en god snak om, hvad du gerne vil have ud af et forløb. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Coaching klient Joan Bennedsen, Korsør.

“Nikolaj er en imødekommende, super inspirerende og meget givende coach, som altid giver stof til eftertanke.
Uanset hvilken udfordring jeg har eller begrænsning jeg sætter for mig selv, formår Nikolaj at have en positiv tilgang/ vinkel til det.
Nikolaj står altid klar med en ny opgave eller et godt værktøj, som hjælper mig i den rigtige retning.
Stor respekt til Nikolaj som på meget kort tid har gjort en kæmpe forskel i min hverdag.
Kan varmt anbefale Nikolaj som coach hvis du har lyst til at arbejde med din personlige udvikling.”

Coaching klient – Bethina Johst.

Coaching er det første skridt i at gøre det modsatte af hvad jeg plejer. Som jobsøgende, har jeg oplevet at jeg ubevidst fik skabt en hverdag hvor jeg glemte at udfordre mig selv og min tankegang. Det skulle der laves om på, og jeg fik booket min første coaching session hos Nikolaj Boffy. Nikolaj og jeg fik sammen skabt overblik over mine kompetencer og sat fokus på at holde min motivation og udfordre mig selv i en hverdag som jobsøgende. I dette øjeblik arbejder jeg koncentreret på at få min vision og mål for de næste 3-5 år knivskarp – og jeg kan ærlig talt ikke få hænderne ned over hvor meget jeg glæder mig til den proces! Hvis du står og overvejer en coaching session eller forløb, kan jeg kun anbefale det. Det vil du ikke fortryde. Mine varmeste anbefalinger går til Nikolaj Boffy – tak for en gavnlig session.

 

Tidligere medarbejder Kristine Gregersen, Aalborg.

”Som leder har Nikolaj tvunget mig til at tænke anderledes i mange forskellige henseender både arbejdsrelateret og personligt. Nikolaj har lært mig at holdninger er holdninger, og at disse ikke altid er dannet på baggrund af korrekt information. Desuden har han prikket til mig og lært mig, at hvis jeg ikke er tilfreds med noget, som er indenfor min egen kontrolcirkel, så har jeg pligt til at gøre noget. For min egen skyld og for andres. Nikolaj kan virkelig rykke folks mindset!”